У рамках B2G платформи Палати, протягом багатьох років діє Комітет з питань банківських та фінансових послуг, основними пріоритетами якого, зокрема, є:

  1. Сприяння подальшій співпраці України з Міжнародним валютним фондом;
  2. Створення можливостей для розвитку бізнесу;
  3. Сприяння лібералізації правил валютного регулювання та валютного контролю в Україні.

Аби забезпечити максимальну користь для наших компаній-членів, які працюють у різних секторах економіки, заохочуємо Вас звернутися до Комітету з питань банківських та фінансових послуг з будь-якими питаннями чи труднощами, з якими зіштовхнулася Ваша компанія у фінансовому секторі.

Натисніть тут, повідомте нам про свої проблеми чи питання, і ми будемо раді напрацювати в рамках Комітету найкраще рішення для вирішення Вашого питання.

Дякуємо за Ваш час та допомогу у покращенні бізнес-середовища в Україні.

Контактна особа - Богдан Іванюк, менеджер Палати з питань стратегічного розвитку (координатор комітетів)

 
Наші офіційні сервіс партнери
 
Carlsberg CITI Bank Calyon ISA
 
 
 
Будь ласка, зверніть увагу, що інформація, поширена в рамках роботи Комітетів Палати, Робочих груп та інших зустрічей, повязаних з захистом інтересів компаній, призначена виключно для членів Американської торгівельної палати в Україні і може містити конфіденційний та / або привілейований матеріал. Будь-яке повторне розміщення або поширення цієї інформації заборонено, якщо інше не зазначено Американською торгівельною палатою в Україні у письмовій формі. Будь ласка, також зверніть увагу, що особи, які беруть участь в подіях Американської торгівельної палати в Україні, можуть бути записані на аудіо-, відеоносії, або бути сфотографованими під час заходу, і, своїм відвідуванням дають згоду на використання їх коментарів, якщо такі є, для трансляції чи публікації або іншим чином поширення на власний розсуд Американською торгівельною палатою в Україні.